AYIN KİTAP KURDU VE DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ BİRİNCİLERİ

Okulumuzda yürütülen "Ayın Kitap Kurdu" ve "Dilimizin Zenginlikleri" projelerinde birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

29.12.2023 179

Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla uygulamaya koyduğumuz "Ayın Kitap Kurdu Projesi"nde 2/F sınıfı Tuğçe YILDIZ, 3-E sınıfı İbrahim Arda PARMAKSIZ, 4-A sınıfı Harun YAĞMUR aralık ayının en çok kitap okuyan öğrencileri olarak ödüllerin sahibi olmuştur. Ayrıca öğrencilerimizin dilimizi iyi kullanmasını ve düşünce gücünü geliştirmeyi amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nde 2-F sınıfı öğrencimiz Pınar TOPAL yazmış olduğu hikaye ile birinci olarak ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

29-12-202329-12-2023